نکات مهم بهینه سازی عکس در وردپرس

شما در هر موقعیتی باید از ابزار مختلف جهت بهینه سازی و بهبود وضعیت سایت وردپرس خود استفاده کنید. ما موضوعات زیادی را در مورد بهینه سازی عکس و تصاویر دروردپرس جهت افزایش سرعت سایت مطرح کرده ایم. اما اگر نکته جدید برای بیان باشد ما آن را به شما حتما خواهیم گفت. فراموش نکنید که کاربران در هر شرایطی به سایت های با سرعت بالا علاقه دارند و بیشترین دنبال کننده ها مربوط به این دسته از سایت های دنیای وب هستند. اگر دنبال ترافیک بیشتری بوده و قصد کنار زدن رقبایتان را دارید، ادامه مطلب را از سون هاست دنبال کنید.

هیچکس نمی تواند نقش تصاویر را در زیبایی صفحات سایت انکار کند، اما می دانید به صورت معمول حدود 21 درصد از حجم سایت را تشکیل می دهند؟ تصاویر با اندازه حجیم این مقدار را افزایش داده و باعث کندی سرعت سایت می گردد. امروزه با وجود تعداد بالای وب سایت های با سرعت بالا کسی منتظر یک سایت کند نمی ماند.

به همین دلایل بهینه سازی عکس در وردپرس اهمیت دوچندانی پیدا کرده است.

روند بهینه سازی تصاویر در سایت به گونه ای طراحی شده که با کاهش اندازه عکس، کیفیت تصویر حفظ گردد.

مزایای بهینه سازی عکس

تصاویر بهینه شده از چندین جهت اهمیت بالایی در سایت شما دارند. ما در ادامه مواردی مهم را در این خصوص بیان خواهیم کرد:

  • فضای ذخیره سازی بیشتر: تصاویر بهینه شده اندازه کمتری دارند و فضای کمتری را در سرور اشغال می کنند.
  • عملکرد سایت را بهبود می بخشد: کاربران، وب سایت هایی را می پسندند که در کمتر از 2 ثانیه بارگذاری می شوند. با بهینه سازی عکس در وردپرس می توان سرعت وب سایت و تجربه کاربری را بهبود داد.
  • تصاویر ریسپانسیو پاسخگوی هر صفحه نمایش: هرچه سازگاری مرورگرها با وب سایت شما بیشتر باشد، بازدید کنندگان زیادی را جلب خواهید کرد.
  • رتبه بندی بهتر در مورتورهای جستجو: سرعت یکی از مهمترین عوامل در رتبه بندی انواع سایت در صفحه نتایج گوگل است. از آنجایی که بهینه سازی عکس منجر به سریعتر شدن وب سایت می گردد، شانس شما برای نمایش در نتایج جستجو بیشتر خواهد شد.

نحوه بهینه سازی عکس

اکنون که در مورد بهینه سازی تصاویر در وردپرس اطلاعات بیشتری کسب کردید، زمان آن رسیده تا ماجراجویی خود را آغاز نمایید. در ادامه دستورالعملی را برای بهینه سازی تصاویر به شما ارائه خواهیم کرد.

اول: فرمت مناسبی برای تصاویر سایت پیدا کنید.

تمام تصاویر موجود در اینترنت فرمت یکسانی ندارند بلکه دارای کیفیت، اندازه و کاربردهای مختلفی دارند. هر فرمتی برای به کار گرفته شدن در سایت مفید نیست، بنابراین در انتخاب آن دقت لازم داشنه باشید.

JPEG

JPEG کوتاه ترین انتخاب عکاسان برای شات گرفتن از سوژه هایشان به شمار می رود. این فرمت رایج ترین قالب به کار گرفته شده در سایت های محتلف است زیرا تعادل خوبی میان کیفیت و حجم تصویر ایجاد می کند.

PNG

اغلب برای تصاویر با کیفیت بالاتر با پس زمینه شفاف مورد استفاده قرار می گیرد اما نقطه ضعف آن حجم بالای عکس است.

GIF

این فرمت تنها از 256 رنگ استفاده می کند و کیفیت را تا حد زیادی پایین می آورد. به دلیل اندازه این نوع فرمت بهترین انتخاب برای تصاویر متحرک شناخته می شود.

WebP

WebP یک فرمت تصویری که اخیرا از سوی گوگل ارائه شده و جایگزین خوبی برای JPEG و PNG است. این فرمت همچنان که کیفیت را حفظ می کند، اندازه تصویر را تا 30 درصد کاهش می دهد. WebP همچنین از تصاویر شفاف و متحرک پشتیبانی می کند.

دوم: عکس های وردپرس را فشرده کنید.

فشرده سازی تصویر شامل حدف یا گروه بندی قسمت های خاصی از تصویر برای کاهش اندازه آن است. اصولا دو متد اصلی برای فشرده سازی تصاویر وجود دارد: فشرده سازی Lossless و Lossy.

فشرده سازی Losseless

در این متد اندازه حجم تصویر را اندکی کاهش می دهید، بدون اینکه روی کیفیت اثر بگذارد. این کار به سادگی و با حذف داده های غیرضروری تصویر انجام می شود. این روش فشرده سازی بهترین راه حل برای وب سایت های عکاسی به شمار می رود. البته هر سایتی که وضوح و کیفیت تصاویر از اهمیت بالایی برای آن برخوردار باشد از روش استفاده خواهد کرد.

به عنوان مثال PNG یک فرمت تصویری است که از این استراتژی پیروی می کند.

فشرده سازی Lossy

در این نوع عملیات فشرده سازی، بخش های بیشتری از تصویر حذف می شود و جم تصویر تا حد زیادی کم می شود. این متد اگر باعث افزایش سرعت سایت می گردد اما کیفیت عکس را تا حد زیادی با افت روبرو می کند. دو فرمت GIF و JPEG از این شیوه فشرده سازی پیروی می کنند.

اما WebP یک فرمت ویژه به شمار می رود و از فشرده سازی بدون افت کیفیت پیروی می کند. در چنین شرایط اندازه فایل تا حد زیادی کاهش می یابد و کیفیت تصویر افت چندانی نمی کند.

سوم: تغییر اندازه تصاویر

شاید به فکر این افتاده اید که برای جلوگیری از افت کیفیت تصاویر سایت خود، فایل های با ابعاد بزرگتری را به سایت خود آپلود کنید. فکر می کنید که این کار تا چه اندازه روی سایت شما اثر گذار است؟

هیچ، از پایه این قضییه مشکل دارد.

انجام این کار فقط سایت شما را سنگین تر می کند. بالاتر از این قضییه وقتی شما تصاویر با ابعاد بالا را در سایت خود به کار می برید، مرورگرها را به زحمت می اندازید تا با تغییر کد منبع ابعاد تصویر را برای نمایش به بازدیدکننده تغییر دهند.

در نتیجه یک سایت بسیار کند دارید!

در عوض اقدامات زیر را انجام دهید:

قبل از آپلود تصاویر ابعاد آن ها را مطابق با طرح وب سایت خود تغییر دهید. به عنوان مثال اگر تصویر شما به اندازه 2000 در 2000 پیکسل است اما قالب سایت شما به اندازه 400 در 400 پیکس نیاز دارد، آن را مطابق ابعاد سایت تغییر دهید.

چهارم: از ابزار بهینه سازی عکس استفاده کنید.

ابزارهایی که به شما در بهینه سازی عکس به صورت موثری کمک می کنند، به تعداد انگشتان دست محدودند. بنابراین تنها با چند کلیک تصاویر را برای وب سایت آماده کنید. در زیر چندین مورد را به شما معرفی می کنیم:

  • JPEG-Optimizer: این ابزار برایتان امکان فشرده سازی و تغییر ابعاد تصاویر JPEG را فراهم می کند. به سادگی عکس خود را بارگذاری کنید و سپس تغییرات دلخواه را اعمال نمایید.
  • FileOptimizer: نرم افزاری که از متد Lossless برای فرمت های مختلف استفاده می کند.
  • ImageRecycle: یک برنامه تحت وب که تصاویر و PDF را بهینه می کند تا برای بارگذاری در سایت آماده شوند.
  • EWWW Image Optimizer: افزونه بهینه سازی عکس وردپرس که محبوبیت بالایی دارد و فایل های آپلود شده به سیستم مدیریت محتوا را بهینه می کند.
  • WP Smush: افزونه وردپرس که تصاویر را به خوبی فشرده کرده و به صورت خودکار ابعاد را تغییر می دهد.
  • Photoshop: مهمترین نرم افزار ویرایش عکس در جهان که به خوبی تصاویر را بهینه می کند. شما برای آماده سازی تصاویر وب از گزینه Save for Web استفاده کنید.

پنجم: فقط در صورت نیاز از تصاویر استفاده کنید.

فقط در صورت لزوم تصاویر را در صفحات سایت به کار گیرید. هرچه تعداد تصاویر کمتری بارگذاری کنید، سایت سبک تر و سریعتری خواهید داشت. به عنوان مثال به جای تصویر از تیترهای با اندازه مناسب برای جلب توجه بازدیدکنندگان استفاده نمایید. تصاویر پس زمینه سایت اغلب بزرگ هستند که بارگذاری آن ها زمان می برد، بنابراین آن ها را با فرمت WebP به قالب وب اضافه کنید.

امیدواریم که مطلب فوق توانسته باشد اطلاعات خوبی را در اختیار شما گذاشته باشد. وبلاگ جت سورس سرشار از مطالب ارزنده در مورد توسعه وب است که با جستجویی کوتاه در آن به تمام آن ها دست خواهید یافت. بخش آموزش سئو به روش های بهینه سازی سازوکار سایت می پردازد که روند سایت شما را بهبود خواهد داد. مطلب فوق را در رسانه های اجتماعی به اشتراک گذاشته و بر محبوبیت ما بیافزایید. در پایان سوالات و پیشنهادات خود را از طریق درج کامنت در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

منبع : سون هاست

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید